16 gener 2014

Conferència sobre la història de premsa a Gavà

El 6 de febrer, a les 19.00 h, el periodista Albert Ollés i l’estudiós local Josep Campmany oferiran, a la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal, una conferència sobre la història de la premsa local a Gavà. La xerrada farà un breu repàs a les diverses publicacions periòdiques editades a Gavà, des de la primera, “L’Aramprunyà”, de 1921, fins a l’actualitat, incloent-hi tant les publicacions de tipus generalista com les editades per entitats, partits o empreses comercials diverses.

Albert Ollés (Gavà, 1971) és llicenciat en ciències de la comunicació per la UAB. Ha treballat de periodista al Bruguers, Ràdio Sellarès, El Boscater Negre, El Periódico. Actualment és editor de la revista local tarragonina “Fet a Tarragona”. És autor de l’article “75 anys de premsa a Gavà”, publicat a la revista “Materials del Baix Llobregat”, núm. 2 (1996) p. 119 (vegeu l’enllaç a sota).

Josep Campmany (Gavà, 1966) és doctor en ciències físiques i president del Centre d’Estudis de Gavà. Ha publicat diversos treballs d’història local centrats en diferents èpoques. És autor de l’estudi inèdit “petita història de la premsa local de Gavà”.