1 octubre 2014

VII Trobada de centres d’estudi i estudiosos d’Eramprunyà

El proper 18 d’octubre, durant tot el dia, tindrà lloc a Gavà (al Parc Arqueològic de les mines prehistòriques) la VII Trobada de Centres d’estudis i estudiosos d’Eramprunyà.

La trobada reuneix estudiosos i públic interessat en el coneixement del propi territori, de Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent de Llobregat, Viladecans i Sant Boi de Llobregat, que presentaran estudis i recerques centrades en la temàtica de l’aigua: climatologia, hidrografia, infraestructures hidràuliques -pous, cisternes, fonts, mines, canalitzacions- i usos, tant de l’aigua dolça com de l’aigua marítima -pesca, comerç, turisme, etc-.

Aquestes trobades, que es realitzen anualment, es van iniciar l’any 2008 a Gavà. Cada any s’han celebrat en un municipi diferent, i enguany tornen al municipi on van sorgir.