1 agost 2015

El centre d’estudis de Gavà inaugura un espai virtual per difondre els treballs de recerca de batxillerat

El Centre d’Estudis de Gavà ha obert un nou apartat virtual al seu web per allotjar-hi i divulgar treballs de recerca de batxillerat sobre el territori local. L’espai s’ha inaugurat amb dos treballs de recerca, un de temàtica geològica i un altre de temàtica arqueològica, fet per dos alumnes dels dos instituts públics de la ciutat.

El Centre penjarà en aquest espai els treballs que professors o alumnes facin arribar, sempre que tinguin a veure amb la història, el patrimoni cultural, la realitat sociològica o el medi natural de la ciutat.

Amb aquest nou espai, es vol donar rellevància a aquest tipus de recerques que contribueixen a aprofundir el coneixement sobre aspectes concrets de la realitat social, cultural i natural de Gavà.

El Centre fa una crida a professors i alumnes de la ciutat que hagin realitzat aquest tipus de recerques perquè les facin arribar al correu centre.destudis@gmail.com per tal que siguin accessibles a la xarxa.