11 octubre 2015

Resums de les contribucions presentades a la VIII Trobada de Centres d’Estudis i d’estudiosos d’Eramprunyà

Ja estan disponibles els resums de les contribucions que els diferents centres d’estudis de la zona presentaran a la VIII Trobada de Centres d’Estudis i d’estudiosos d’Eramprunyà, així com el programa de la Trobada. Els podeu consultar a l’enllaç de sota.

Es recorda als autors que la data limit per presentar els textos sencers és el 2 DE NOVEMBRE. IMPORTANT: LES CONTRIBUCIONS DE LES QUE NO S’HAGIN REBUT ELS ARTICLES SENCERS EN AQUESTA DATA NO SERAN INCLOSES AL PROGRAMA DEFINITIU DE LA TROBADA. El text enviat serà el que es publicarà si posteriorment no hi ha cap esmena (després de la trobada hi hauran unes setmanes a l’efecte).

Extensions dels articles:
  – Ponències: 40.000 caràcters.
  – Comunicacions: 25.000 caràcters.
  – Pòsters: 12.500 caràcters.
La Trobada se celebrarà a l’Escorxador de Begues (Avinguda de Sitges, 14).
Pel que fa al dinar de germanor, a priori se celebrarà al restaurant de can Sadurní després de la visita de la cova, i tindrà un cost de 20€. Properament però es confirmarà el preu, i s’enviarà als interessats el menú per a que els que vulgueu assistir pugueu fer la reserva.
El contacte amb els organitzadors és: centredestudisbeguetans@gmail.com