3 març 2016

Quatre entitats locals convoquen un premi per als Treballs de Recerca de Batxillerat sobre Gavà

El Centre d’Estudis de Gavà, juntament amb l’Associació d’Amics del Museu de Gavà, Òmnium Cultural de Gavà, i el col·lectiu La Mata de Jonc convoquen un premi per a estudiants i escoles destinat a fomentar els treballs de recerca de batxillerat sobre la ciutat i les terres veïnes.

Avui, 3 de març, s’ha llençat la convocatòria formal d’aquests premis per a enguany, per per ser primera edició, abasten treballs de recerca presentats als instituts el 2015 i el 2016.

Prèviament a la convocatòria formal, el projecte dels premis s’ha presentat al Centre de Recursos Pedagògics, els Serveis Territorials d’Ensenyament i el departament d’educació de l’Ajuntament. Així mateix, s’han presentat a cadascun dels cinc centres educatius que imparteixen batxillerat a Gavà (IES de Bruguers, IES Calamot, Sagrada Família, Immaculada Concepció i Santo Ángel), on han trobat molt bona acollida.

L’objectiu dels premis és fomentar la recerca sobre temàtiques relacionades amb Gavà i les terres properes. Per això hi ha dues categories, amb un primer premi per al millor treball relacionat amb el medi físic i mediambiental, i un altre per al millor treball de recerca sobre temes socials i humanístics. Cadascun d’aquests premis està dotat amb 300 €, dels quals 200 € són per a l’estudiant guanyador, i 100 € per al centre escolar on s’ha tutoritzat la recerca.

La data límit per presentar els treballs és el 25 de març, i el veredicte i atorgament dels premis es realitzarà pels volts de Sant Jordi.

Les bases senceres es poden llegir aquí, i el formulari per participar-hi, aquí.