27 abril 2016

Presentat el llibre d’actes de la VIII Trobada de Centres d’Estudis i estudiosos d’Eramprunyà

Ahir, a la sala d’actes del Museu de Gavà, es va presentar el llibre de les actes de la VIII Trobada de Centres d’Estudis i d’estudiosos d’Eramprunyà, i es va presentar ja la IX Trobada, que tindrà lloc enguany a Viladecans, i que estrà dedicada a “capelles, ermites, esglésies”. L’edició de les actes ha estat possible gràcies pricipalment al suport de l’Associació d’Amics del Museu de Gavà, així com l’Ajuntament de Gavà i l’Institut Ramon Muntaner. El llibre recull les 16 contribucions presentades a les Trobades, totes sobre el tema de “les migracions a les terres d’Eramprunyà”. El periode cronològic dels estudis és molt ample, ja que abasta des del neolític fins a l’actualitat més immediata, amb estudis també sobre l’època clàssica, l’edat moderna, i la contemporània, amb una breu referència a l’època medieval.

Podeu veure les contribucions aquí.