20 octubre 2016

Èxit del curs d’història local organitzat per tres entitats locals

El passat 10 d’octubre va començar el IV curs d’història local de Gavà organtizat per l’Associació Veïnal del Barri del Centre, Òmnium Cultural i el Centre d’Estudis de Gavà. El curs consta de vuit sessions de dues hores, i aborda des dels precedents paleolítics fins al segle XX, centrat sempre en la nostra ciutat dins del context general i nacional. El curs ha estat un èxit des del punt de vista de resposta del públic, ja que s’han superat amb escreix les previsions inicials. Així, en aquesta edició només s’han pogut atendre 40 de les preinscripcions realitzades, i n’han quedat 25 més pendents d’una repetició del curs que es farà al llarg del primer semestre del 2017. Els assistents, a més de les explicacions orals mitjançant diapositives, reben també uns materials de treball en forma de llibret que actualitza i resumeix de forma divulgativa tots els coneixements actuals sobre història local, fins i tot els de les recerques més recents.

El curs, que s’imparteix cada dilluns, de 19 a 21 hores a la seu de l’associació veïnal del barri del Centre, està previst que acabi el 5 de desembre.