30 octubre 2016

Ja estan disponibles els resums de les contribucions a la IX Trobada de Centres d’Estudis i d’estudiosos d’Eramprunyà

El Grup Tres Torres de Viladecans, que enguany organitza la IX Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà, ha publicat ja els resums de les contribucions que es presentaran el proper dissabte dia 12 de novembre al Museu de Viladecans. Hi ha un total de 27 contribucions, repartides de la següent manera: 6 ponències, 12 comunicacions i 9 pósters, un èxit sense precedents i que demostra la vitalitat de les recerques que es fan al nostre territori. En aquesta ocasió, les poblacions de què es tractarà són sis: Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat i Viladecans.

El llibre amb els resums es pot consultar a l’enllaç de sota.