19 abril 2017

Acte de lliurament dels premis “Descobrim Gavà”

Demà dijous, a les 19.00 h de la tarda, a la seu de l’Associació veïnal del Barri del Centre, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis als treballs de recerca de batxillerat «Descobrim Gavà», en la seva segona edició.

Enguany el total de participants ha estat de tres, i els jurats han destacat l’elevada qualitat de tots els participants. En aquesta segona edició s’han premiat dos treballs, un sobre climatologia i un altre sobre les ciutats intel·ligents, d’alumnes de l’IES Bruguers i del col·legi Santo Ángel, respectivament. Concretament:

* «La petita edat de gel al Baix Llobregat», d’Alberto Barragán, tutoritzat per David Rabadà.
* «Ciutats intel·ligents», de Marc Garcia Plaza, tutoritzat per Sònia Tarancón.

Els premiats ens oferiran un resum de mitja hora sobre el seu treball.