21 febrer 2018

Presentades les actes de la X Trobada de centres d’estudis i convocada a recerca per a la XI Trobada

Ahir al Museu de Gavà es van presentar les actes de la X Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà, que va tenir lloc al castell de Castelledefels el passat 21 d’octubre, amb la participació de 21 autors i autores que van presentar un total de 16 contribucions. A la presentació hi van assistir els representants de les vuit entitats i institucions que han finançat l’edició del llibre en paper, que per primer cop inclou el color al cos de l’edició.

Durant la vetllada es va presentar també la XI Trobada, que tindrà lloc a Sant Climent de Llobregat el 20 d’octubre d’enguany, sota el lema “Menjar i territori”. Com sempre, s’espera una amplia participació d’estudiosos i persones interessades en conèixer i descobrir l’entorn més proper.

Les actes són gratuïtes per als 100 primers socis de l’Associació d’Amics del Museu que les passin a recollir pel Museu de Gavà. Així mateix, cada Centre d’estudis local n’ha reservat i adquirit diversos exemplars per als socis respectius.