14 octubre 2019

Comunicat del Centre d’Estudis de Gavà en relació a la sentència contra Catalunya

El Centre d’Estudis de Gavà mostra el rotund rebuig a la sentència del Procés, que condemna a persones per la seva ideologia i per intentar complir amb el programa electoral amb què es van presentar a les eleccions i amb el qual van ser escollits.

La judicalització del conflicte polític és un atac als drets fonamentals i democràtics i posa en qüestió valors com la llibertat d’expressió i manifestació pacífiques.

Com a entitat dedicada a promoure la cultura i els valors cívics, condemnem la deriva autoritària de les institucions de l’Estat, que ataquen allò que és fonamental en tota organització social democràtica: el respecte als drets i llibertats fonamentals de la ciutadania i a tot allò que estableixen els tractats internacionals.

 

Gavà, 14 d’octubre de 2019

 

#LlibertatPresosiExiliatsPolítics

#LlibertatPresesPolítiques