Memòria gràfica del Centre

Memòria gràfica del Centre d’Estudis

Aquí reproduïm una petita mostra d’imatges i records de la nostra activitat

Més...

X Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà

Castelldefels, 21 d’octubre de 2017 El castell, lloc de les trobades     Taula de recepció i inscripcions     Inauguració de les Trobades        Comunicació de Gavà 1                    Ponència de Gavà                       Ponència de Castelldefels             Pausa-cafè matinal                       Pósters a la sala d’actes         Comunicació de Sant Climent       Ponència de Viladecans […]

VIII Trobada d’Eramprunyà

GALERIA DE FOTOS DE LA VIII TROBADA DE CENTRES D’ESTUDIS I D’ESTUDIOSOS D’ERAMPRUNYÀ que va tenir lloc a l’Escorxador vell de Begues, el 14 de novembre de 2015, durant tot el dia. La Trobada va incloure una visita guiada a la cova de can Sadurní, i un dinar de germanor al restaurant masia can Sadurní. […]

Fotos antigues del castell d’Eramprunyà

Conjunt de 5 plaques fotogràfiques sobre vidre adquirides pel Centre d’Estudis de Gavà i cedides en dipòsit a l’Arxiu Municipal de Gavà per a la seva preservació, difusió i ús amb finalitats culturals.

Cartell acte 75 anys República Catalana

El 3 d’abril de 2006 el Centre d’Estudis va organitzar una conferència sobre la proclamació de la República Catalana a Gavà, fet del que es compleixen 75 anys. Hi intervingueren l’historiador Joan Tardà i l’estudiós local i president del Centre, Josep Campmany. L’activitat se celebrà al Casal del Centre.

Acte de presentació del Centre d’Estudis

El Centre es va presentar el 28 de febrer de 2006 amb una taula rodona sobre la Vaga de Roca de l’any 1976, de la qual enguany es commemora el 30è anviersari. La Sala d’actes del Casal del Centre s’omplí amb prop d’un centenar de persones que assistiren a l’acte i intervingueren activament en el debat posterior a la taula rodona.